NYTTIG INFO

TRANSFER

Vi @ Run Raisers samarbetar med mer eller mindre hela staden Skradin för att göra ditt besök det bästa möjliga. Vi är stolta att ha en lokal partnerbyrå i Skradin – Active Destination – som tar hand om alla förfrågningar & försöker lösa dina önskemål på bästa sätt.


Vi har ingen organiserad transfer till/från flytplatserna i Split & Zadar. Om du kommer i sällskap om 3-4 personer är det ofta bäst att dela en taxi. Men, om du kommer ensam kan du alltid skicka ett email (ilijana@active-destination.com) till Ilijana på Active Destination & fråga om hon kan hämta/lämna dig? När du fyller i bokningsförfrågan på boende, kan du där också klicka i rutan att du är intresserad av transfer.

HYRBIL

Vi samarbetar också med den bästa biluthyraren för att ge våra deltagare en bra & trygg hyrbil, Popcar


Pop Car finns både på Split flygplats & Zadar flygplats.


Pop Car är synonymt med pålitlighet för hyrbilar & har en mycket stor & trogen kundkrets som alla har olika krav. En stor bilflotta säkerställer att du definitivt kommer hitta en hyrbil som matchar dina önskemål för en bekväm semester eller affärsresa. 

FLYG

Du flyger enklast till antingen Zadar eller Split flygplats, Skradin ligger ganska så mitt emellan dessa två städer (ca 70 km) 

Kolla RyanAir, Norwegian eller Skyscanner för priser & flyttider.

MAT & DRYCK

Vi @ Run Raisers samarbetar med mer eller mindre hela staden Skradin för att göra ditt besök det bästa möjliga.


När du anländer ger vi gärna restaurangtips beroende på vilken typ av mat, atmosfär & prisnivå du känner för.


De flesta barer & restauranger har flera varianter på deras hemgjorda traditionella rakia (kryddlikör) & du kan inte åka hem utan att ha smakat en bit av den speciella delikatessen Skradin-tårta. Slutligen måste du också prova den fantastiska Skradin-risotton (som tar 12 timmar att förbereda)!


Kvällen före loppet brukar vi alltid försöka samla så många deltagare som möjigt på ett & samma restaurang, för att möta upp andra deltagare & snacka igenom förväntningar, form, energiintag etc. Tid & plats kommuniceras i det Race PM alla deltagare får på email före loppet. 

Active Destination logo
Transfer bus
PopCar logo
Biluthyrning
Utsikt från flygplan
Skradin risotto
Skradin kaka